woensdag 16 februari 2011

Digi Stamp Shepherdess

Een Digi Stamp is een digitale stempel, een afbeelding op de computer. Het is de bedoeling dat je Digi Stamps vergroot (door er op te klikken met je muis) en ze vervolgens opslaat op je eigen computer. Je kunt de map kiezen waar je wilt dat de afbeelding bewaard wordt op je computer. Als de digi is opgeslagen is hij klaar voor gebruik. In een fotobewerkingsprogramma of in Word kun je de afbeelding vergroten of verkleinen. Het meest gebruikelijke formaat voor het printen van een Digi Stamp is ca. 90 mm hoogte.

Tot slot print je de afbeelding uit, en kan de afdruk ingekleurd worden met bijvoorbeeld Copic Markers, Distress Inkt of aquarelpotloden. Het is afhangelijk van de printer en de printerinkt hoe de inkt houdt bij het inkleuren met "vochtige" kleuren, zoals copic markers, distress inkt, waterverf etc.

Bijgaand een kaartje wat Jolanda voor ons gemaakt heeft met deze Digi:


3 opmerkingen:

 1. Vind het een enig kaartje en een heerlijke stempel....Warme welkom in Bolgland, en vind het alleen maar leuker worden zo...

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  cheap nolvadex

  BeantwoordenVerwijderen