donderdag 3 maart 2011

Chocolade Fudgetaart

Als je taarten en cupcakes tijdens een feestelijke gelegenheid aan je gasten presenteert zullen ze zich beslist afvragen, waar je ze gekocht hebt. Dan zul je trots kunnen zeggen "zelf gemaakt". Pronty volgt uiteraard de laatste trend en heeft ook op het gebied van taarten en cupcakes bakken een uitgebreide collectie. Nieuw in februari is onze nieuwe collectie Taartsjablonen.


Design Team Member Laura is hiermee voor ons aan de slag gegaan en heeft een overheerlijke chocolade fudgetaart gedecoreerd met onze taartsjablonen.


Leg het sjabloon, zodra de taart klaar is, in het midden van de taart en bestrooi het vervolgens met poedersuiker.Probeer het zo gelijkmatig mogelijk te strooien en gebruik niet te veel, maar ook zeker niet te weinig poedersuiker. Wanneer je zeker weet dat het genoeg is haal je voorzichtig het sjabloon van de taart en je houdt een ontzettend leuk patroon over.


Wil je de taart nog een extra feestelijk tintje geven dan kun je hem afwerken met gouden suikerparels, zoals het lijkt alsof er gouden kerstballen in de boom hangen.

1 opmerking: