dinsdag 1 november 2011

Tafellopers

Wie wil dat nou niet, in een handomdraai een andere look in huis zonder al te veel kosten? Met leuke tafellopers erbij is het helemaal af. Dit zijn dé eyecatchers. Een spannende kleur of juist rustig.


Om het gezellig te maken in huis koop je een aantal effenkleurige katoenen tafellopers. Tafeltextiel is een subtiel, maar erg belangrijk detail van uw eetkamer.

Deze tafellopers kun je zelf gaan sjabloneren met textielverf. Sjabloneren is een techniek waarmee op eenvoudige wijze erg indrukwekkende resultaten zijn te bereiken. Gebruik een tamponeerkwast om de verf op de stof aan te brengen. Gebruik plakband om de sjabloon op de ondergrond waarop je gaan werken (stof, hout of de muur) in positie te houden. Hou altijd een keukenrol bijderhand om je kwast of penseel in te deppen om overtollige verf te verwijderen voordat je gaat sjabloneren. Dit voorkomt ongewenste onregelmatigheden in het eindresultaat.

Voor deze tafellopers zijn bijgaande Pronty sjablonen gebruikt. Het formaat van de sjablonen is 40 x 66 cm en ze zijn verpakt per 2 stuks.

1 opmerking: