zondag 17 juni 2012

MDF klok

Eerst willen we graag onze nieuwe volgers welkom heten op ons blog! En dan zullen we nu de winnaar bekend maken van de Candy van afgelopen dagen voor de strijkapplikaties.

De winnaar van deze candy is nummer 12 - SandraW. Graag even een e-mail sturen naar consument@pronty.nl en dan sturen we je het prijsje zo spoedig mogelijk toe.

Ben je een papierknutselaar? Ook dan kun je hele leuke dingen maken met de MDF artikelen van PRONTY. MDF is namelijk ook uitermate geschikt om te bewerken met papier zoals je dat bij deze klok ziet.

Jenine heeft voor ons een maritiem tafereeltje gemaakt met een onbewerkte MDF Klok. De klok is eerst wit geschilderd met witte acrylverf. Vervolgens zijn de randjes licht bewerkt met Distress Inkt Vintage Photo. Verder is er gebruikt gemaakt van Magnolia stempelafdrukjes en Magnolia scrapbookpapier om de klok verder te decoreren. Ook het bruine kraftpapier geeft een stoere uitstraling!

De MDF Klok en andere leuke MDF artikelen zijn te bestellen in de webwinkel van Jenine: (klik op onderstaand logo voor een direkte link)


Heb jij zelf ook ideetjes van onze MDF artikelen in combinatie met papier? Mail ze gerust naar consument@pronty.nl en we zullen ze delen met onze volgers op ons blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten